Linda

Sinds 2010 werk ik op de maandagmiddagen als vrijgevestigd klinisch psycholoog/ psychotherapeut in Amsterdam in de praktijk van psychologen en psychiaters WEI43. Daarnaast werk ik in vast dienstverband in een specialistische psychiatrie instelling en verzorg ik postdoctoraal onderwijs aan psychologen bij de RINO.

Mijn expertise bestaat voor een belangrijk deel uit het diagnosticeren en behandelen van traumagerelateerde problematiek, emotionele stoornissen (zoals depressie, angst en dwang), persoonlijkheidsproblematiek en gedragsstoornissen. Ik werk daarbij altijd samen met ouders of verzorgers, school, partners, of belangrijke anderen. De afgelopen jaren heb ik mij toegelegd op het werken als cognitief gedragstherapeut, EMDR en NET therapeut en gezinstherapeut, tevens ben ik supervisor VGCT.

Opleidingen

  • Van 1993 tot1997 studeerde ik klinische en kinder- en jeugd psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.
  • Na 2 jaar werkervaring in de institutionele geestelijke gezondheidszorg met kinderen & jeugdigen, deed ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog, van 1999-2001.
  • Van 2003 tot 2007 heb ik me verder gespecialiseerd tot Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut, specialisatie Kinder en Jeugd.
  • Sinds 2010 ben ik geregistreerd gedragstherapeut bij de VGCT, vanaf okt 2015 supervisor VGCT.
  • In de behandeling van PTSS maak ik gebruik van EMDR (sinds 2011) en tevens van NET therapie (vanaf 2014).